Pups

Hieronder vermelden we regelmatig nieuws over dit nest en natuurlijk de foto's. Hebt u belangstelling in een pup bel gerust 0314 651102 of mail naar britthorst@hotmail.com

 

Wilt u op de wachtlijst komen voor een pup van een volgend nestje. U bent altijd welkom om hier het reilen en zeilen van de honden te bewonderen en kennis te maken met de doesjes.

 

Al deze pups hebben een gouden mandje gevonden.

De laatste dag samen

We hebben van de week nog heerlijk kunnen spelen met elkaar. Ook vinden er af en toe kleine machtsstrijdjes plaats. Maar daar leren ze van. Tijd om te verhuizen naar de nieuwe baasjes, die we uiteraard veel plezier en geluk wensen met hun aanwinst.

 

De reutjes: Dodo Doebie Layka en Sil

De teefjes: Pippa Sterre Zusje en Woezel

Week 7 nest Sterre

Daar zijn we weer. De wei vinden we geweldig, dus daar mogen we vaker op. Van de week naar de dierenarts geweest, die ons helemaal van top tot teen onderzocht heeft. Allemaal zijn we gezond verklaard, dus weer een zorg minder. Nu gaan we ons langzaam opmaken voor ons nieuwe thuis. Maar eerst nog een week gezellig met alle broertjes en zusjes samen spelen.

 

Week 6 nest Sterre

Wat hebben we weer veel beleefd. We moesten van de week broertjes en zusjes gescheiden in zo´n gekke kooi. Daarna werden we in een auto gezet en moesten we heel lang rijden. We kregen een chip en ze gingen met een of ander stokje in onze bek en daarna weer die lange reis terug.....maar we hebben ons voorbeeldig gedragen, heerlijk geslapen op de vetbedjes in de kooi. Pffff ook al weer gehad. Ook zijn we gisteravond voor het eerst op de grote wei geweest. Nou dat was leuk, alleen we luisteren nog niet zo goed, er was ook zoveel te zien, waardoor vrouwtje nog niet zo veel foto´s er van heeft. Maar dat komt vast goed, we mogen vast nog een keer.

 

Even voorstellen ik ben Dreamy Sterre v.d. Lugtenakker. Door dat ik met een kort staartje geboren ben, heb ik nog geen baasje kunnen vinden. Net of ik er wat aan kan doen. Ik doe zo mijn best om lief te zijn, goed te eten en te groeien en spelen met al mijn broertjes en zusjes. Niks mis mee. Maar misschien lukt het nu. Bij belangstelling mail even naar mijn baas britthorst@hotmail.com.

Haar naam wordt Woezel en ze krijgt een liefdevol thuis, dus niet meer beschikbaar.

Week 5 nest Sterre

Van de week werd onze wereld nog groter. Wat is het fijn om buiten te spelen, maar je wordt er ook moe van hoor. We hebben ook onze 2e wormkuur gehad. De startersmouse gaat er goed in, samen met geweekte brokjes. We eten ook nog bij mama Sterre, dus we hebben het goed. We zijn allemaal rond de 2 kilo, dus worden al echte puppies. 

Week 4 nest Sterre

We hebben weer genoeg meegemaakt deze week. In een keer konden we heeeel ver lopen, er was een hekwerk om de kist gemaakt. Dat was in het begin wennen, maar nu rennen we er door heen. Geef ons maar meer ruimte..... volgende week wordt het mooi weer en mogen we vast even naar buiten. Ook hebben we onze startersmouse  gegeten, nou dat was wennen in het begin, maar vrouwtje heeft er wat babydogmilk bijgedaan en nu gaat het een stuk beter. Ons mama Sterre heeft heel veel nieuwe baasjes goedgekeurd, dus het was me het weekje wel.

 

Week 3 nest Sterre

Nou nou het was me het weekje wel. De oogjes zijn open gegaan, de oortjes doen het ook, daardoor kunnen we ons horen blaffen, dat is leuk. We groeien nog steeds goed door en we hebben onze eerste wormkuur gehad, (dat was vies spul joh!!)

We gaan meer bewegen en af en toe op ons kondje zitten kijken. Als we zo door gaan mogen we een grotere ruimte en komt er een hek om onze kist en allerlei leuke dingetjes om mee te spelen. 

 

Week 2 nest Sterre

Oei, oei, oei wat groeien ze hard en wat gaat het snel. Alweer 2 weekjes oud. Het zijn leuke stevige pups, die ieder al een eigen karaktertje laten zien. De oogjes beginnen langzaam open te gaan, je ziet al spleetjes. Het is elke dag genieten van dit nest. Wat een kanjers.

 

Week 1 nest Sterre

Een turbulente week, waarin ik weinig geslapen heb, ook Sterre niet met zo veel pupjes in het eerste nest. Helaas heeft 1 teefje het niet kunnen redden. Ze was te zwak om te kunnen overleven. Niet getreurd 8 is een heel mooi aantal. Toch een aantal leuke foto´s kunnen maken.

Sterre is een zeer zorgzaam moedertje die bij elk piepje overeind vliegt naar de pupjes toe. 

Week 7 nest Quin

De laatste week in ons midden. Ze zijn er echt aan toe. Het zijn echte boefjes aan het worden. Tijd om te vertrekken naar hun nieuwe thuis. De laatste wormkuur is gegeven. Deze keer niet een misselijk geweest. Ze worden groter......  Wat zal ik deze boefjes missen. Gelukkig blijft een wat langer in verband met vertrek naar buitenland, kan ik nog even rustig genieten. 

 

Week 6 nest Quin

Wat vliegt de tijd. Ze zijn al bijna klaar voor vertrek. De dierenarts heeft ze allemaal gezond verklaard. Een heerlijke gedachte altijd. Ze zijn van de week op de wei geweest, wat een grote wereld weer en wat hebben ze genoten. Na de tijd moe maar voldaan geslapen.

 

Week 5 nest Quin

Wat hebben ze genoten van het mooie weer. Eindelijk naar buiten. Ze hebben kennis gemaakt met tractoren, motors en auto's die over de weg kwamen. Ook de andere honden stonden achter het hek bij het platje waar ze op zaten, reuze interressant. Ze worden nu echt vrolijke boefjes. Op de foto's hieronder eerst de reutjes: Cai, Chico, Chip en Coco. Daarna de teefjes: Candy, Cassy, Cato en Chloë.

Een pup zoekt nog een leuk gezinnetje. Bel ons gerust, bezoek is welkom.

 

Week 4 nest Quin

We zitten al weer op de helft, en wat gebeurt er veel. Van de pap naar het vleesje en nu al geweekte brokjes, het gaat zo hard. Ze spelen door de werpkist heen en daarbuiten, ze vinden het prachtig. Het mooie weer komt eraan dus van de week mogen ze buiten kennismaken met de groten. Ze maken geluid, keffen en grommen, zo schattig.

Een pupje zoekt nog een leuk huisje. Bel ons gerust, bezoek is welkom.

 

Week 3 nest Quin

Het nest is open gezet, zodat we wat meer vrijheid hebben. Maar ooooohhhhhh, wat is die wereld groot, daar wagen we ons nog niet te vaak aan. Wel gaan we al even een plasje doe op de krant en dan gauw hup het nest weer in. We kunnen al zien en horen. De stofzuiger maakt een kabaal, daar moesten we aan wennen. Ook hebben we voor de eerste keer pap gegeten, vreemd goedje, maar och het smaakt wel. 

Helaas hebben we een annulering van een pupje. Als u belangstelling hebt, neem dan contact met ons op. Ze mogen al bezoek ontvangen.

 

Week 2 nest Quin

We passen al haast niet meer tussen de poten van mams, zo hard groeien we. De oogjes zijn al een stukje open. Het duurt niet lang dan kunnen we alles zien en horen. Dan kunnen we de boel op stelten zetten.....

Het zijn wel kouwkleumen, ze kunnen nog niet de hele tijd zonder lamp, dan gaan ze piepen. De staartjes staan met drinken fier omhoog. De dames hebben de halsbandjes rose, geel, rood en oranje (was paars). De heren groen, bruin, grijs en blauw.

Namen zijn ook al bekend, reutjes: Coco, Chip, Cai en Chico; teefjes: Cato, Chloë, Candy en Casy.

Week 1 nest Quin 

Ze zijn al weer een week oud. Wat vliegt de tijd. Na een wat moeizame start van moeder, heeft ze alles weer op de rit. Pups zijn van het begin af aan fanatiek. Moeder moest weer even wennen, maar de melk komt goed op gang. De eerste groeispurt hebben ze goed doorstaan en ze laten zich al flink horen als ze honger hebben.

 

Quins nest 14-01-2019

De eerste dagen

De pupjes zijn tevreden en slapen zich groot. Moeder Quin is oh zo bezorgd, een piepje en ze is er al weer bij. Het gaat goed, ze beginnen te groeien.

 

Borre 7 weken oud

Borre is al weer 7 weken oud. Langzaam bereiden we hem voor op vertrek naar zijn nieuwe huisje. De laatste wormkuur is gegeven. Af en toe even alleen zijn, het hoort er allemaal bij. Een pittig kereltje, wat weet wat hij wil, maar oh zo vrolijk. Altijd kwispelend, blij rennend, heerlijk......

Het komt vast goed met hem en groeit hij op tot een vrolijke does.

 

Borre 6 weken oud 

Borre is al weer 6 weken oud. Er is heel veel gebeurd deze week. Ik mocht voor het eerst naar buiten en heb daar ook al een plasje gedaan. Kennis gemaakt met de katten en honden. Wat was het allemaal leuk. De chipper kwam en kreeg ik zo'n raar ding in mijn nek, toen heb ik wel gejankt hoor. Daarna nog naar de dierenarts, weer zo'n naald en een piep. Echt stoer ben ik geloof ik niet, maar dat komt nog wel. Alle nare dingen zijn nu voorbij en kan ik weer genieten..........

 

Borre 5 weken oud

Borre al weer 5 weken oud. Moet er nog even van genieten, het gaat zo snel. Mama heeft hem eten geleerd, samen eten is ook veel gezelliger. Ik begin de wereld te ontdekken. Een stofzuiger maakt wel herrie, maar ik trek me er niet veel van aan. En de grote honden zijn leuk. Sterre wil de hele tijd met me spelen, maar baasje zet er voor de veiligheid nog even een hekje voor. Blaffen kan ik ook, vooral als ik rond wil en niet alleen in mijn speelruimte. 

 

Borre 4 weken oud

Wat vliegt de tijd, al weer 4 weken oud. Ik begin nu te lopen, dus de werpkist is verlengd met een hekje. Wow wat veel ruimte in een keer. Daar moest ik wel aan wennen, dus heb het eerst een dag aangekeken, maar nu is het toch wel leuk. Er staan ook speeltjes in, gezellig joh. Het eten smaakt me nog niet zo, een paar hapjes en dan gauw toetje halen bij mama Balou, da's veel lekkerder. Ook moesten we al eventjes oefenen voor kerstman/vrouw....

 

 

Borre 3 weken oud

Nou daar ben ik dan weer. Het gaat nu hard. Mijn oogjes open, ik hoor al iets en ik begin te lopen en spelen. Wat is het hier gezellig, zeg. Ook heb ik mijn eerste vaste hapje mogen proeven, lekker dat dat was, maar ik krijg nog niet zo veel.

Bij mama Balou smaakt ook nog goed, hoor.

 

Borre 2 weken oud

Oei, wat groei ik hard. Ben al meer dan 1 kilo. Ik kan er ook niet van af blijven.........

Ga goed mijn best doen, dan kan ik volgende week vast een paar pasjes zetten. Nu tijger ik door de hele kist, wat een ruimte heb ik.....

 


Borre

Ik ben al weer 1 week oud en voel me goed zo alleen. Heb een mooie naam gekregen Borre Balou v.d. Lugtenakker en ze noemen mij Borre. Wordt lekker door mams verwend, daarom doe ik goed mijn best om te groeien en sterk te worden.

Tot slot nog een paar kiekjes van mij met een week.

 


Onze spruit

Hier ben ik dan. Een krachtig reutje uit de combinatie van Balou en Wonka, geboren 13 november 2018.

Atsje Quin FÂn Ê Waldblaffers roepnaam Balou

Crazy Wonka Haya van de Waalkijkers roepnaam Wonka

 

De eerste dagen waren wennen voor moeder Balou, maar ze wist wel het is mijn zoon. Elke keer kronkelde ze zich zo naast het pupje, dat hij lekker tegen haar buik aanlag en kon drinken. Zo'n lief gezicht.

Er hoeft maar een piepje te komen, of moeder is in alle staten, wat is er......doe ik het goed baas.

Ja, ze doet het heel goed, ben trots op onze Balou.

Hier de eerste foto's van onze spruit. De naam wordt van de week bekend gemaakt. De pup is reeds gereserveerd.

 


Week 7 nestje Quin

De zevende week al weer aangebroken. Pups zijn helemaal klaar voor vertrek, gechipt, geënt, ontwormd en goedgekeurd door de dierenarts. We gaan nog een week genieten van de kroost en dan volgt het afscheid.  


Week 6

Wat gaat het toch snel, al weer 6 weekjes oud. Wat hebben we genoten van het mooie weer. We mochten eindelijk naar buiten de grote honden ontmoeten. Ook onze kat Roos kwam even buurten, maar was voor de foto al weer gauw vertrokken. Maar Nienke kon niet zo gauw wegkomen, die hebben we met zijn allen aangevallen. 


Week 5

Na de fotoshoot van gisteren toch nog even een paar speelfoto's van week 5. Enkele reutjes zoeken nog een leuk thuis.


Een extra fotoshoot

Onze stoere jongens!

Adam-Quin vd lugtenakker

Arno-Quin vd lugtenakker

Andy-Quin vd lugtenakker

Alex-Quin vd lugtenakker

Aaron-Quin vd lugtenakker

Ad-Quin vd lugtenakker

Abel-Quin vd lugtenakker

En onze lieve meiden!

Ayla-Quin vd lugtenakker

Avy-Quin vd lugtenakker

Anna-Quin vd lugtenakker


Week 4

We zijn al weer 4 weekjes oud. Wat gaat het snel......we dartelen nu al in het rond en ontdekken alle leuke speeltjes en vooral onze omgeving. 


Week 3

Ook week 3 is alweer voorbij. Onze oogjes zijn eindelijk open en het zelfstandig eten is begonnen.


Week 2

Vind je ons niet gegroeid!! We passen haast niet meer met zijn allen bij de tepels. En als we ons buikje vol hebben, is het lekker uitbuiken.


Week 1

Ja we zijn een week oud! Vind je ons niet gegroeid? We worden nu eenmaal groot door slapen en eten...


De eerste dagen

We zijn 19 september 2017 op de wereld gekomen. Het was een lange en zware bevalling voor mama Quin, maar ze is goed hersteld en doet het super. We zijn een bont gezelschap van blauwschimmeltjes en zwart/witte pups. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb