Met dank aan Sylvia Uittenhout voor de leuke verhaaltjes elke dag/week

 

 

De reis is prima verlopen, en bij thuiskomst werd ze al opgewacht door 2 buurvrouwen. Boike even op het veldje haar behoefte laten doen, en hop naar haar nieuwe onderkomen. Ze heeft rustig de boel verkend, en heerlijk met speelgoed en ons gespeeld. Ze heeft menig keer onze huid van het gezicht afgelikt ( heerlijk), en alle plasjes en 1 poepie buiten gedaan. Ze vind het fijn om onder de salontafel en op onze benen te liggen. Ze heeft redelijk gegeten. Ze ligt nu in coma onder de salontafel ( zo schattig). Als ik naar de keuken loop hobbelt ze achter me aan, ondanks dat Willem in de huiskamer zit. Gaat dan gezellig naast het aanrecht zitten. Morgen mail ik je hoe de nacht is verlopen, en wat voor spannends ze die dag heeft meegemaakt.

 

 

Met Boike gaat het prima ( ze eet redelijk). Vanmorgen tot 6.00 uur geslapen, geen plasje in de bench gedaan. Vandaag weer haar behoefte buiten gedaan. Ze is een echte knuffelkont, likken ( vooral mijn oren vind ze aantrekkelijk). Als ik haar roep en fluit komt ze aangerend. Het is een lekker mokkeltje. Nu ligt ze knock out, hebben boodschappen gedaan. Ze moet alle nieuwe indrukken verwerken.

 

 

 

Vannacht was ze om 4.00 uur wakker, even buiten een plasje gedaan. Om 6.30 uur was ze uitgeslapen, hup jas aan en naar het grote veld gegaan. Bij thuiskomst heerlijk saampies gespeeld( het is zo'n scheetje) . 2 uurtjes geslapen en even naar het paardenkamp geweest. Dit vond ze enorm spannend, ging prima. Thuis op de grond liggend met Boike in m'n armen samen 1 uurtje een tukkie gedaan. Vanmiddag naar m'n werk geweest om haar met het huis en een aantal collega's en bewoners te laten kennismaken. Ze liep ontspannen en vrolijk rond, lebberde menigeen af. Als klap op de vuurpijl was daar ook Sint en Piet, waren beide erg onder de indruk van haar. Eenmaal weer thuis, goed gegeten, ging slapen maarrrr toen kwam de baas thuis, en moest hij het ontgelden. Valt me nog mee dat hij zijn neus en oren nog heeft. Na een poosje vond ze het genoeg, en ligt nu heerlijk te dromen van weer een eneverende dag. Het                       liefst kruip ik nu lekker tegen haar aan, maarja er moet ook eten op tafel komen. Wordt                         vervolgd.

Ik heb vannacht heerlijk geslapen, werd pas om 7.30 uur wakker ( heeft het vrouwtje je al verteld dat ik mijn behoefte buiten doe, anders wordt het zo'n rotzooi in huis). S' morgens lopend in de regen uit geweest en eenmasl thuis kreeg ik brokjes met vlees erdoor. Nou, na een paar hapjes had ik het al bekeken. Vrouwtje en ik hebben lekker gespeeld, en ik heb haar geholpen met stofzuigen. ( Nouja). Op een gegeven moment vond ik het wel welletjes, en ben lekker een dutje gaan doen. Eenmaal wakker weer even naar buiten, en warempel thuis kreeg ik weer een bakje met brokjes en vlees. Na een paar hapjes vond ik het wel weer genoeg, en liep met opgeheven kop de huiskamer in, om weer te gaan spelen. S' middags zijn we naar de Soestduinen geweest, daar waar we in Augustus/September ook met mijn broertjes en zusjes heengaan. Ik vond het superspannend, ik liep lekker los in de duinen te snuffelen, kwam er een hond naar me toe ( ik denk dat hij mij wel erg aantrekkelijk vond), ik schrok me dood en begon luid te gillen. Achterad schaamde ik me dood, want hij had geen kwaad in zin. Mijn vrouwtje bleef in de duinen rondhangen, in de hoop op nog meer honden. Geduld loont, want er kwamen er genoeg aan. Nu stelde ik me niet meer aan, wilde zelfs spelen en ze mochten aan mij snuffelen. Uiteindelijk vond het vrouwtje dat het genoeg was, en gingen we weer naar huis. Eenmaal in de auto viel ik als een blok in slaap, helaas werd ik na 10 min alweer wakker gemaakt want we waren weer thuis. Eenmaal binnen wat gedronken, en lekker tegen mijn vrouwtje aanliggend samen een tukkie gedaan. Als slaapt wordt je natuurlijk ook weer wakker, en jawel je raad het al!!!! Weer even een plasje doen. Inmiddels was het weer etenstijd, en weer die eeuwige brokken en vlees ( ze snapt het niet) nou ik had het gauw bekeken. Had ze er nu biefstuk in gedaan, dan was ik waarschijnlijk overstag gegaan ( ik blijf hopen). Even gespeeld, klein tukkie gedaan, want er kwamen mensen naar me kijken. Ze hadden een gaaf kadootje voor me meegenomen. Nou dat was het voor vandaag. Hoop dat ik vanavond biefstuk krijg, maar ik vrees het ergste.

Dikke knuffel van mij ( Boike dus) . Maar dat wist je natuurlijk wel. (Grapje).

Hoi pipelepo, ik moet eerst even mijn excuses aanbieden dat ik je in de mail van vanavond Bernadette noemde. Dat kan natuurlijk niet want je bent tenslotte 8 wkn mijn vrouwtje geweest. Ik heb dus besloten om je in de vlg mails je mijn ex- vrouwtje te noemen. Je hebt 8 wkn goed voor mij en mijn broertjes en zusjes gezorgd, en hebt mij gemaakt tot wie ik nu ben. Enthousiast, ondeugend, en een knuffelaar eersteklas. Ik wil je nog bedanken voor de goede zorgen ( gelukkig heb ik je veel geknuffeld in de tijd dat ik bij je was), en hoop dat je geen grijze haren hebt gekregen als ik weer eens ondeugend was. Morgen stuur ik je  weer een mail, met de belevenissen van die dag.

 

Bon apres- midi ex- vrouwtje,

Daar kijk je zeker van op, maar in die paar dgn dat ik bij mijn nieuwe baasjes woon heb ik behalve dat ik me moet gedragen ook een paar woordjes frans geleerd. Nu tot de order van de dag, ik heb vannacht heerlijk geslapen maar om 7.00 uur vond ik het wel welletjes. Vrouwtje lag nog lekker te slapen, piepen heeft altijd resultaat. Binnen een mum staat ze naast het bed. Zoals altijd, plassen, poepen en eten. Zowaar heb ik alles in etape's opgegeten. Vrouwtje blij ( ben ik tenminste van dat gezeur af). Ik was daarna een beetje zenuwachtig want een collega met haar teckel zou op bezoek komen, en ik had nog niet eerder met hem kennisgemaakt. Eindelijk ging de voordeurbel, en daar stond hij. Eerlijk is eerlijk hij zag er stoer uit met zijn reflecterende halsband, en wat nog het belangrijkste was  dat hij ontzettend lief was, we hebben ons helemaal uitgeleefd, achter elkaar aanrennen over elkaar heenrollen ( gelukkig hebben we een groot kleed liggen, anders zou het niet goed voor onze poten zijn) tot we bijna dood neervielen. Ik ben wel ondeugend geweest, want zoals je weet hebben teckels van die lange oren, in gedachten zag ik mezelf al met mijn messcherpe tandjes in een oor hangen, maar deed dit in eerste instantie niet. Maarja, na een tijdje kon ik die oren niet meer negeren en 1 leer, happen kan toch geen kwaad. Also geschiedde, teckel gilt, en ik heb spijt van mijn daad. Na mijn excuses te hebben aangeboden en een dikke knuffel waren we weer dikke maatjes. Toen was het weer etenstijd, Luna ( teckel) moest ook eten en zien eten doet eten. Ik had in no time mijn bak leeg, en Luna liet wat staan, dus toen hij weer naar de huiskamer was gelopen heb ik het restje opgegeten. Op een gegeven moment vond het vrouwtje dat ik moest rusten, en zette mijn in de bench. Protesteerde wel, vond het niet eerlijk dat Luna wel mocht rondlopen. Maar okee, begrijp wel dat het vrouwtje het beste met me voor had Na een uurtje ging mijn maatje weer naar huis, en wij gingen ze uitzwaaien. Echter niet voordat we nog als een dolle stier achter elkaar in de voortuin aanrenden. Dit was het voor vandaag, want ik moet me de komende uren rustig houden want vanavond heb ik mijn 1e puppenles. Het regent hier de hele dag al, dus uit voorzorg trek ik maar een regenjas aan, want anders gaat mijn zorgvuldig ingezette permanent eruit. Dat kan dus niet, want weer of geen weer, ik zie er altijd om door een ringetje te halen uit. Morgen mail ik je hoe het vanavond is verlopen, en wat ik die dag weer heb meegemaakt.

 

Hallo lief ex- vrouwtje,

 

Ik zou je nog laten weten hoe het op puppie cursus was. Jeetje wat zal ik ervan zeggen!!!! Het was rotweer, het gras was drijfnat en ik was veel te baldadig. Ik wilde spelen, had geen zin in de oefeningen die we moesten doen. De zit en af oefening die ik thuis goed doe, daar bakte ik daar niets van. Wat wel supergoed ging was dat het vrouwtje een stuk weg moest lopen, en mij op een afstand moest roepen. Nou, ik rende als een speer naar haar toe. Aan het einde van de les mochten we even spelen, dat vond ik leuk en heb me dan ook flink uitgesloofd. Vanmiddag in de wandelwagen ( en 2x een stukje lopen) boodschappen gedaan. Ik heb daar geen foto van, mijn vrouwtje was haar mobiel vergeten. Morgenmiddag heeft het vrouwtje in het bos afgesproken met een vriendin met hond. En wat denk je wat voor ras het is??????????. Jawel een schapendoes. Ik heb nog geen kennis met haar gemaakt, maar ik vertrouw erop dat het helemaal goedkomt. En verder vandaag een beetje slapen ( lig nu in de armen van het vrouwtje, dat heb ik goed voor elkaar), en wat spelen totdat het weer tijd is om 

me klaar te maken voor de nacht. Ik stuur je ook nog een filmpje, die gisteren gemaakt is van die hunk van een teckel en mij, en hoe ik gisteravond heerlijk op de benen van de baas lag te relaxen.

 

Dikke knuffels van mij. Boike dus.

Hoi hoi zorgzaam ex- vrouwtje,

 

Voordat ik mijn belevenissen van vandaag schrijf, wil ik je eerst zeggen dat ik me zeer vereerd zal voelen als je mijn verhalen op je website zet. Menig schrijver die al jaren schrijft maar niet aan de bak komt zal jaloers op me zijn. Zo jong en al 'beroemd". Vannacht weer heerlijk geslapen, goed gegeten ( vrouwtje heeft me Renske met brokken geven) er ging een wereld voor me open. Ik stond te piepen bij het aanrecht. Omdat ik zo goed had gegeten kreeg ik als traktatie voor het eerst een kluif. Wat een feest, zo lekkerrrrrrrrr. Daar lust ik er wel honderd van. Vrouwtje hield me goed in de gaten of ik er niet in zou stikken. Ze vertelde mij dat dat weleens voorkomt. Vanmiddag naar het bos geweest, het was waanzinnig. Een vriendin van het vrouwtje en diens hond ( schapendoes) was ook mee. We hebben heerlijk gespeeld, en onderweg met nog een aantal honden kennisgemaakt.  Soms liep ik een stukje bij mijn vrouwtje vandaan, ze riep me dan en scheurde ik met een noodgang naar haar toe. Er stonden  "grote mensen" bij mijn vrouwtje met hun mond wijd open ( bij een was de gebidsprothese naar beneden geklapt) en konden niet geloven dat ik zo goed luisterde met m'n 9 wkn. Alle lof aan het vrouwtje, oefend elke dag een aantal maal. Na de boswandeling even tukken, en naar het werk van het vrouwtje gegaan om de bench neer te zetten. Want ja, ik moet eraan geloven, morgen ga ik samen met het vrouwtje de nachtdienst in. Alleen zij moet werken, en ik mag lekker slapen. Tot morgen maar weer.

 

Groetjes, van deze super slimme schrijfster.

Hallo ex-vrouwtje,

 

Het gaat supergoed met me. Ik ben een druk vrouwtje, altijd in de weer. Er is me verteld dat pups wel 18 tot 20 uur per dag slapen. Nou ik weet niet waar ze die onzin vandaan halen, het geld in ieder geval niet voor mij. Ik ben altijd in de weer, sta overal met mijn neus bovenop, niets ontgaat mij. Het is dat mijn vrouwtje mij bij tijd en wijlen voor m'n eigen bestwil een paar keer per dag even in de bench legt of met name s'avond bij haar op schoot legt, anders zouden mijn voetzolen gauw slijten. Hoe heerlijk is het niet om bij haar op schoot of in haar armen te liggen. Ik val dan in coma, met het resultaat dat het vrouwtje als ze dorst heeft of trek heeft niet opstaat omdat ze mij niet wakker wil maken. Ze droogt dan langzamerhand uit, en zit met een knorrende maag. Lief toch, dat ze net zolang wacht met opstaan totdat ik wakker wordt. Waar vind je tegenwoordig nog zo'n baas. Ik heb met haar ( en natuurlijk met mijn baas) , een lot uit de loterij. Ik ben inmiddels 9 wkn en 2 dgn oud. Dat betekent de 9 wkn enting en even kijken of alles okee is met me. De dierenarts is dik tevreden, en ik mag met 12 wkn weer terugkomen voor de laatste enting. Ik voelde me in de praktijk zo relaxed, dat ik terwijl het vrouwtje en de DA mij stonden te bewonderen ik zonder verblikken of verblozen een drol stond te draaien , terwijl ik zinderlijk ben. Nouja, geen probleem hoor, papiertje en hupsakee weg ermee. Na het bezoek nog even op bezoek bij een vriendin en haar hond( ditmaal een Havanese) van het vrouwtje een bakkie doen. Heb hem vandaag voor het eerst ontmoet, in eerste instantie stelde hij zich dominant op, maar ik gooide mijn charmes in de strijd en hij was verkocht. We hebben flink gestoeid, en achter elkaar aan gesjeesd. Op een gegeven moment vond het vrouwtje het welletjes ( ik niet, trok een pruillip, trok ze zich niets van aan) hup de auto in en naar huis, waar ik na het eten verplicht een dutje moest doen. Nu anderhalf uur later lig ik nog buiten westen. Zal het wel nodig hebben. Ik zou zeggen, tot morgen maar weer.

   

Mega lik

Boike.

Hallo lief ex- vrouwtje,

 

Daar zijn we weer. Afgelopen nacht met het vrouwtje meegeweest naar het werk. De collega van mijn vrouwtje had ook haar hond ( golden retriever) meegenomen. Het klikte direct tussen ons, hij is heel zachtaardig. We hebben een poosje heerlijk gespeeld, totdat ik met het vrouwtje mee moest om een ronde te lopen. Al die luchtjes, kwam me wel bekend voor. Het deed me denken aan mijn broertjes en zusjes en ikzelf natuurlijk, die in de eerste paar weken de hele dag door in de ren onze plasjes en poepjes deponeerden. Ik liep alle kmrs mee op, en soms had ik weer ergens een pluche beest achterover gedrukt. Ik was een kmr opgelopen en mijn vrouwtje had het niet in de gaten, ze sloot de kamerdeur en liep weg. Daar zat ik dan, en keek na degene die daar in bed lag te snurken. Op een gegeven moment hoorde ik het vrouwtje mijn naam roepen, en ik begon luid te piepen. Ze had vast geen idee waar het gepiep vandaan kwam, want het duurde een eeuwigheid voordat ze me had gevonden. Wat was ik opgelucht en blij om haar weer te zien. Toen was de tijd daar dat ik moest gaan slapen. Ik werd in een een bench gezet met wat knuffels. In eerste instantie had ik er vrede mee, maar na een poosje liet ik luid horen, dat ik eruit wilde. Het vrouwtje hoorde me op een andere afdeling tekeer gaan, brak zowat haar benen om snel naar mij toe te lopen, voordat ik de hele afdeling wakker zou maken. Ik hoorde haar binnen komen, zag haar niet i.v.m de hoes die over de bench zat. Ik hoorde dat ze voor de bench stond, ze zei niets. Toen ik gekalmeerd was liep ze zachtjes weg om haar werk te gaan doen, en toen was het goed. Ik ging lekker slapen, werd om 5.00 uur wakker. Tijd voor een plasje en poepie, daar het huis midden in het bos staat, was dat een fluitje van een cent. Bo de " de golden" ging natuurlijk ook mee. Later kennis gemaakt met een lieve dame op de somatiek, ze is gek op honden. Ik werd bij haar op bed gelegd, en ze nam me stevig in haar armen. Ik fijn met haar geknuffeld. Op een gegeven moment kreeg ik zware ogen, kroop dicht tegen haar aan, en viel warempel in slaap. Ik begreep dat die mevr. me niet meer wilde laten gaan, had tranen in haar ogen. Ik beloofde haar dat ik vanavond laat weer even bij haar zou binnenwippen. Voor de overdracht kwam er een collega langs met een teckel van 11 wkn. Wauwwww wat een scheetje, zij is een maatje voor het leven geworden. Ik was inmiddels doodmoe en eenmaal thuis heerlijk gegeten en ben voor 2 uur mijn mandje ingekropen. Vanmiddag het vrouwtje geholpen ( van de wal in het schip), om de voortuin bladvrij te maken. Normaal doet ze er 1uur over, nu was ze door mijn toedoen wel 2x zolang bezig. Hing ik niet in de bezem, dan wel in de bladhark. Maar okee, we hadden het gezellig en het ziet erweer picobello uit.

Nu lig ik lekker te snoezelen en uit te buiken van het lekkere etenn.

  

Natte kleverige kus,

Boike.

Hallo lief ex- vrouwtje, 

 

Ik heb niet veel te vertellen, beetje saai. Afgelopen nacht zonder ook maar een geluid te maken heerlijk in de bench op het werk van mijn vrouwtje geslapen. Vanmiddag naar het bos geweest en het stoere vrouwtje uitgehangen. 2 reutjes waren niet bij me weg te slaan. Begrijpelijk ik ben natuurlijk een aantrekkelijke meid. Daarna nog even de drukte opgezocht, allemaal patat etende mensen. Ik lijk wel op een jachthond, ga als een stofzuiger over de grond heen, in de hoop dat er nog iets ligt wat ik lekker vind. Ik eet sinds ik renske door mijn brokken krijg als een bootwerker. Elke keer als het vrouwtje naar de keuken loopt, ga ik haar achterna in de hoop dat het weer etenstijd is. Ik eet nu 4x daags brokjes en 4x daags 25 gram renske. Ik smikkel in een mum op. Tot morgen.

 

Knuf Boike.

Hallo lief ex- vrouwtje,

 

Het gaat fantastisch met me, eet en slaap prima, en groei goed. Afgelopen zaterdag werd ik gewogen en jawel de weegschaal gaf 5,6 kg aan. Ik ga elke dag even naar het bos in de hoop dat er nog wat speelmakkertjes rondlopen. Of de honden nu groot of klein zijn, ik draai mijn hand er niet voor om. Ik ben nu al een paar keer bij paarden wezen kijken want het is natuurlijk niet de bedoeling dat als ik paarden in het bos tegenkom erachteraan ga. Vanmiddag kennisgemaakt met geiten, ganzen koeien en konijnen, maar hoe m'n vrouwtje mij ook aanmoedigde om aan deze vreemde wezens te gaan snuffelen, mijn aandacht ging alleen uit naar het stro en wat uitwerpselen. Qua ondeugendheid span ik de kroon, zolang ik slaap is er niets aan de hand, maar zodra ik mijn ogen open heb ontgaat me niets meer. Ik hoor en zie alles, en mag graag overal mijn tanden inzetten. Of het nu oud of nieuw is, ik heb geen voorkeur. Ik heb inmiddels 3 puppenlessen gevolgd, ik moet eerlijk zeggen van de 1e 2 lessen bracht ik niet veel terecht, was veel te veel afgeleid. Zeg nou zelf, de andere honden zijn toch veel leuker dan de oefeningen die ik moest doen, maar de 3e les ging goed kreeg zelfs een compliment van de instructrice. Hoop tot vlg week, want vanavond komt Sinterklaas en hoop niet dat ik in de zak wordt gestopt.

 Mega stevige poot,

 Boike.

Goedemorgen ex-vrouwtje,

 Ik heb er samen met mijn baasjes 1 week vakantie op zitten, we zijn veel de hort opgeweest en heb veel nieuwe indrukken opgedaan. Sirene van een ambulance die langs me heenscheurde

( kreeg zowat een hartstilstand, wat een herrie), vuilniswagen en knaluitlaten van motoren. Tevens heb ik een poosje bij een spoorwegovergang gestaan om te ervaren wat een kabaal een

sneltrein geeft. ik moest mijn poten stevig op de grond zetten want door de snelheid van de trein werd ik zowat uit mijn sokken geblazen. Als klapper op de vuurpijl de afgelopen 2 dagen

sneeuw, heeeeeellllllll veel sneeuw. Er was zoveel gevallen, dat ik er soms tot in mijn buik wegzakte. Wat een pret, ik rende er als een dolle stier door. Ik was niet af te remmen, vond

het helemaal fantastisch. Vandaag ben ik alweer 12 weken oud, wat gaat de tijd toch snel. Ik groei als kool, zou vandaag eigenlijk mijn 12 wkn enting moeten krijgen, maar mijn dierenarts

is een weekje de bloemetjes buiten zetten, dus word het een weekje later. Ze zal wel verbaasd zijn als ze me na 4 weken weer ziet, lange poten, lange romp, niet al te grote kop. De verhouding

is een beetje zoek, maar ik maak me geen zorgen na mate de tijd verstrijkt trekt alles wel weer bij. Tot de vlg keer.

Doeghhhhhh,

Natte lik,

Boike

Hallo ex-vrouwtje,

Het is alweer een poosje geleden dat je wat van mij hebt gehoord. De feestdagen zijn weer achter de rug, en vooral niet vergeten het vuurwerk. Hier in de straat werd enorm veel afgestoken, maar had er geen last van. Met mij gaat het prima, was al ondeugend maar word bij het ouder worden steeds ondeugender. Een voorbeeld: ik spring op de bank wat niet van het vrouwtje mag, ze haalt me eraf en ach we hebben ook nog 2 stoelen. Dussss je raad het al, spring ik daar toch op, wordt er weer afgehaald is de bank weer aan de beurt. Vlgs het vrouwtje heb ik bananen in mijn oren. Nog zo iets, in het bos kom ik als een speer als ik geroepen word, maar vlak bij de auto heb ik weer " bananen" in mijn oren, en vind het een sport om als een dolle rondjes om de auto te rennen. Zie mij dan maar eens te pakken. Lieve woordjes, koekjes om mij te lokken heeft geen zin. Uiteindelijk vind ik het welletjes en kan mijn vrouwtje me in de auto zetten. Stilletjes moet ik er wel om lachen, dat ik haar zo op de kast jaag. Ik heb een kerstkado gekregen, een nieuwe bolide ( hondenwandelwagen) de vorige werd te klein, in deze kan een hond van 30 kg in. Het is een gaaf ding, en rijd als een trein.

Inmiddels ben ik ook flink gegroeid en weeg 8.2 kg, ik eet nog steeds als een bootwerker. Ik ga nu een slapie doen, kom net uit het bos en krijg zware ogen. Hoop dat het met mijn broertjes en zusjes ook goed gaat.

 Ondeugende groetje,

Boike.

Goedemorgen lief ex-vrouwtje,

 Afgelopen zaterdagmiddag liep mijn vrouwtje wat onrustig heen en weer. Ik voelde aan mijn water dat er iets te gebeuren stond, maar wat???. Ik had geen flauw idee, totdat mijn vrouwtje

naar de voordeur liep deze opende en daar 2 grote mensen en een schattig hondje in de voortuin stonden. Ik moest even goed kijken, en toen viel het kwartje. Yes, daar stond mijn ex-vrouwtje

met echtgenoot, en een van mijn zusjes. Wat een gigantische verrassing, ik wist van gekkigheid niet wat ik moest doen: springen, piepen blaffen,knuffelen, ik was dolblij. Met z'n allen naar

binnen een bakkie doen, en mijn zusje en ik ( terwijl de grote mensen aan het praten waren), hebben heerlijk lopen ravotten. En het komt jullie vast wel bekend voor, krijg je allebei een kluif

wil je met alle geweld de kluif van de ander hebben,dus dat werd rennen en vliegen om die van de ander af te pakken. Het was een fijne middag, heb genoten van het stoeien met mijn zusje

en de aandacht van mijn ex-baasjes. Maar helaas aan alles komt een eind, en gingen ze weer richting huis, maar niet voordat ik ze alle drie uitvoerig had afgelebberd. Lief zusje, hoop dat alles

goed met je blijft gaan en dat we elkaar gauw weer ontmoeten.

 Hele dikke vette mega kus,

Liefs Boike.

Hallo ex-vrouwtje,

Ik zou je wel een heel spannend verhaal willen vertellen, maar dan zou ik het uit mijn duim moeten zuigen. Ik heb na het bezoek van jouw en je echtgenoot niet iets spectaculairs meegemaakt.  Ik heb niets te klagen, groei goed

weeg inmiddels 12 kg, wordt door het vrouwtje lekker in de watten gelegd en soms tot ergenis van mijn kant wil ze als ze de kans krijgt altijd met me knuffelen. Ik vind het bijna altijd lekker, maar ja je kunt het natuurlijk ook

overdrijven. Ze weet geen maat, ben bang dat ik dit mijn hele leven moet ondergaan. Ik weet niet of je het interessant vind, maar ik ben onlangs met het vrouwtje en haar collega's uit eten geweest. Eigenlijk zou ik thuis blijven, maar

toen ze weg wilde gaan trok ik zo'n zielig koppie dat ze overstag ging en ik mee mocht. Ik moest wel beloven dat ik me zou gedragen, en dat heb ik gedaan. Ze had een vacht voor me meegenomen ( wat een schat is het toch ook )

zodat ik niet op de koude vloer hoefde te liggen. Ik heb tijdens het eten heerlijk onder de tafel liggen knorren, het vrouwtje was super trots op mij, dat ik me zo netjes had gedragen. Nu heb ik niets te klagen, want eigenlijk ben ik maar

weinig alleen thuis waar het vrouwtje is ben ik ook ( ze neemt me altijd mee op sleeptouw). Oh ja 2 weken geleden schudde ik af en toe met m'n kop, en mijn vrouwtje vermoedde een oorontsteking. Even naar de dierenarts ( ging ze met een

of ander koud ding in m'n oor) en jawel hoor vrouwtje had gelijk. Mijn oor werd gezalfd, en 1 week later weer even terug voor controle alles was weer in orde. Verder breng ik de dag door met mijn vrouwtje op stap te gaan ( ze sleept me overal

mee naartoe), dagelijks ( soms 2x per dag) een boswandeling maken en daar HEEEEEEL veel met andere honden spelen. Eenmaal thuis lekker op de bank een dutje doen.

Tot de volgende keer,

Liefs,

Boike.

Goedemorgen lief ex-vrouwtje,

 

Ja hoor, ik ben het echt. Zit toch voor joker met die bril op en die "taart"op mijn hoofd. Het zit namelijk zo, we hadden onlangs een verjaardag, en het leek mijn vrouwtje leuk om de jarige te verrassen met deze foto.

Aan mij werd niet gevraagd wat ik ervan vond, heb niets in te brengen. Tijdens het maken van de foto werkte ik ook niet echt mee, deed steeds als zij een foto wilde maken  mijn kop naar beneden, waardoor

de bril en de hoed van mijn kop afviel. Vrouwtje zuchten, maar na veel vijven en zessen is het haar toch gelukt om de foto te maken. Als pleister op de wonde kreeg ik op de goede afloop een lekkere kluif, dat

maakte weer veel goed. ik ben ook al een paar keer naar het strand geweest, maar verder dan met mijn poten in het water kwam ik niet, veel te koud en te nat. Hoe het vrouwtje ook haar best deed om mij te verleiden

verder het water in te lopen, ik prakiseerde er niet over. Over het strand rennen vond ik helemaal het einde, kon er geen genoeg van krijgen. Het wemelde er van de honden, dus dolle pret, of ze nu groot of klein

zijn ik vind ze allemaal even leuk. De weersverwachtig voor de komende dagen is prima, dus gaan we weer richting strand, het vrouwtje hoopt dat ik ga zwemmen. Mijn vriendinnetje Nicky gaat ook mee, en zij zwemt

als de beste. Ze zeggen voorbeeld doet volge,. ik beloof niets, we zullen wel zien.

 

 

Lieve groetjes, en een dike knuf

Boike

Maak jouw eigen website met JouwWeb